RumænienStationsmiljø i Sannicolau-Nord, endestation for en lille sidebane nær den ungarske grænse.Det syd-vestlige Rumænien præges af store landbrugsområder med flade marker. Et skinnebustog lister afsted ad det dårlige spor ved Becicherecu Mic.

Et lokaltog forspændt en 80'er er klar til afgang fra den ikke særligt charmerende station i Timisoara Nord.


På Radna station holder her et dieseltrukket lokaltog til Timisoara, mens
ekspressen til Arad gør et kort ophold for at udveksle passagerer.

Lokaltoget mellem Radna og Timisoara ses her i det relativt flade landskab omkring Zabrani.

 
Et af de utallige 6-akslede standardlokomotiver af litra 40 ses her med et vestgående godstog i nærheden af Barzava.

En 40'er med et kort østgående persontog ankommer til Deva.To af rumænernes mest talrige lokomotiver, litra 40 og litra 43 i forspand for et persontog til Teius gør her ophold i Deva.

Sibui er en travl station med tog i mange retninger.En gang var Caineni en betydende station med remise, drejeskive, læsseramper osv. I dag er der kun et kort trinbræt ved hovedsporet. En 60'er med et kort persontog er her på vej ind på den engang betydningsfulde station.En 60'er med et kort lokaltog kører ind på stationen i Balota. 
En 43'er ankommer til Bukarest med et lokaltog.En 62'er klar til afgang fra Bukarest med et tog bestående af både ældre dobbeltdækkermateriel, og mere konventionelle vogne.

Eksprestoget fra Wien ankommer til Bukarest efter en 47'er, der har fået nummer efter den nye europæiske standard.


.

Alle billeder er mærket med copyright-mærke. Eftertryk/kopiering er ikke tilladt, men hvis man ønsker at anvende et eller flere af mine billeder, er man meget velkommen til at sende mig en mail. Det gøres fra forsiden, hvor der findes et link i det grønne felt nederst på siden.Menuen til venstre giver mulighed for at springe mellem de enkelte fotosider, eller at returnere til forsiden.
 

© 2008 www.christianbruun.dk