Fotos


Som det fremgår af forsiden, har jeg fotograferet tog i over 30 år, og det er da også blevet til en hel del billeder. Jeg har valgt at vise et udvalg på disse sider, og af hensyn til overblikket, er de sorteret efter hvilket land de er taget i. Jeg har også taget nogle enkelte sporvognsbilleder gennem årene, og disse er samlet på én side, uanset hvilket land de er fra.

Der kommer løbende nye billeder til, efterhånden som jeg har tid og lyst til at udvide siderne her. I de sidste par år har jeg fotograferet digitalt, hvilket letter arbejdet noget, men mine lidt ældre billeder skal stadig først indscannes, før de finder vej hertil.

I menuen til venstre vælger man det land, man gerne vil se billeder fra. Der er også mulighed for at komme tilbage til forsiden, eller tilbage til denne side.

Af pladshensyn er billederne på billedsiderne gjort mindre, men hvis man klikker på dem, åbnes de i større størrelse. 
På vej mod nye oplevelser.... De rejsende stiger på Virginia Railway Express' tog til Fredeicksburg i Alexandria.
 

Alle billeder er mærket med copyright-mærke. Eftertryk/kopiering er ikke tilladt, men hvis man ønsker at anvende et eller flere af mine billeder, er man meget velkommen til at sende mig en mail. Det gøres fra forsiden, hvor der findes et link i det grønne felt nederst på siden.Menuen til venstre giver mulighed for at springe mellem de enkelte fotosider, eller at returnere til enten denne side eller forsiden.
 

© 2008 www.christianbruun.dk